Hovězí zadní, ořech - balení 2 kg
Detailní popis produktu
Jedná se o maso s velmi nízkým obsahem tuku a jemnými svalovými vlákny. I když je přirozeně libové, jeho kvalita závisí na správném vyzrání, které mu dodá křehkost.
Využití v kuchyni:
Ořech je ceněn pro svou všestrannost a je ideální pro řadu klasických i moderních receptů.
Řízky a minutky: Díky svému tvaru a libovosti je ideální pro přípravu tradičních hovězích řízků. Je nutné krájet maso přes vlákno a před úpravou ho lehce naklepat. Pečení a dušení: Skvěle se hodí na dušení na houbách, na závitky (ptáčky) nebo na pečení vcelku s omáčkou. Roastbeef: Při správném postupu, kdy se krátce zatáhne a poté dopeče na nízkou teplotu, získáte výborný a libový domácí roastbeef. Tatarský biftek: Pokud máte maso v top kvalitě a dokonale vyzrálé, můžete jej použít i pro přípravu tatarského bifteku.
Upozornění: Maso je libové, proto je při pečení a dušení nutné zajistit dostatek vlhkosti a tuku, aby nevyschlo.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
