Hovězí zadní, váleček - balení 1,5 kg
Detailní popis produktu
Libové maso pro omáčky, pečení i delikátní úpravu za syrova Jedná se o maso s minimem vnitřního tuku a svalovými vlákny, které je sice tužší (protože se jedná o namáhaný sval), ale díky tomu je plné intenzivní hovězí chuti.
Využití v kuchyni:
Váleček je oblíbený pro svou univerzálnost a je ideální pro ty, kteří preferují méně tučné maso.
Tradiční česká kuchyně: Ideální na svíčkovou na smetaně, rajskou omáčku, hovězí guláš nebo na Štěpánskou pečeni. Pečení a Dušení: Vynikající pro dušení či pozvolné pečení vcelku. Doporučujeme maso před úpravou prošpikovat slaninou pro extra šťavnatost. Syrová úprava: Z tohoto masa připravíte špičkový tatarský biftek nebo tenké plátky pro carpaccio. Rolády a závitky: Díky pravidelnému tvaru se hodí na hovězí ptáčky a nejrůznější plněné roládky.
Upozornění: Vzhledem k libovosti a struktuře vláken není váleček vhodný pro rychlou minutkovou úpravu (klasické steaky). Skutečně zazáří při delší a pomalé tepelné úpravě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
