Velikost balení cca 1-1,2 kg.
Uvedená cena balíčku je orientační. Maso je vakuově baleno. Maso bouráme na jednotlivé svaly, konečná cena je závislá na velikosti svalu při...
Hovězí kližka je část na předloktí nohy zvířete. Kližku tak dělíme na kližku přední a zadní. Jedná se o menší svalové celky obsahující hodně vaziva. Kližka je proto ideální...
Loupaná plec je protkána silnou šlachou, která ale kuchyňskou úpravou dokonale změkne (podobně jako šlachy kližky). Skvěle se hodí na marinovanou pečeni a různé druhy guláše,...
Nízký hovězí roštěnec nebo také striploin steak je velmi libový kus masa skvělý na přípravu steaků, minutek nebo pečení. Je vhodný také na přípravu roastbeefu. Dle stáří a...
Hovězí kližka s morkovou kostí. Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků hovězí kližky s morkovou kostí, která dodá masu specifickou chuť. Nejčastější úprava -...
Jedná se o část z přední poloviny těla obsahující svaly s poměrně malým obsahem vaziva a tuku, kvalitou odpovídá zadnímu masu.
Velikost balení cca 2 kg.
Hovězí krk je část předního hovězího masa složená z více menších svalů. Svalovina je prorostlejší se silnými vlákny, avšak díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny...