Pupek je maso pocházející z břicha. Je vhodné k přípravě polévek i omáček. Vyrobíte z něj rolády, plněné kapsy, guláš, v létě pak využijete pro rychlé grilování vcelku...
Hovězí svíčková, nejjemnější maso, velmi libové, ideální na přípravu steaků, medailonků nebo tatarského bifteku.
Svíčkovou prodáváme vcelku, velikost balení je cca 2 kg....
Hovězí vysoký roštěnec je velmi oblíbený pro přípravu steaků, je prorostlejší než nízký roštěnec a díky tukovému mramorování je maso výborně šťavnaté.
Velikost balení je cca...
Holubička – je sval ve tvaru nepravidelného trojúhelníku (při lepší představivosti křídlo holubice) na vnější části ořechu. Má povrchové krytí lojem a jemné mramorování –...
Hovězí kýta je tzv. hovězí zadní maso, považované za jedno z nejhodnotnějších částí hovězího. Kýtu dělíme na několik částí: ořech (předkýtí), vrchní a spodní šál a květovou...
Květová špička je velmi jemný a libový kus zadního masa. Upravit ji lze téměř na jakýkoliv způsob - přírodní plátky, pečení, nebo ji znáte také jako rump steak.
Velikost balení...
Všestranné libové maso pro řízky, pečení i roastbeef. Hovězí zadní ořech je masitý, kompaktní sval z hovězí kýty. Patří mezi nejlibovější partie zadního masa. Je...
Hovězí váleček je velmi libový sval z hovězí kýty. Svůj název si zasloužil díky svému pravidelnému, válcovitému tvaru, který usnadňuje porcování na krásné, rovnoměrné plátky....
Libové maso krájené na kostky vhodné na případu guláše nebo jiných omáček.
Velikost balení je cca 1,5 kg.
Uvedená cena balíčku je orientační. Maso je vakuově baleno. Maso...
Vhodné na vývary nebo omáčku, můžete i péct, dusit. Pro snažší manipulaci v kuchyni a skladnost jsme hrudí začali řezat na pásové pile, takže balené obsahuje 3-4 kusy vysokého...