Hovězí kližka s morkovou kostí. Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků hovězí kližky s morkovou kostí, která dodá masu specifickou chuť. Nejčastější úprava -...
Jedná se o část z přední poloviny těla obsahující svaly s poměrně malým obsahem vaziva a tuku, kvalitou odpovídá zadnímu masu.
Velikost balení cca 2 kg.
Hovězí krk je část předního hovězího masa složená z více menších svalů. Svalovina je prorostlejší se silnými vlákny, avšak díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny...
Pupek je maso pocházející z břicha. Je vhodné k přípravě polévek i omáček. Vyrobíte z něj rolády, plněné kapsy, guláš, v létě pak využijete pro rychlé grilování vcelku...
Hovězí svíčková, nejjemnější maso, velmi libové, ideální na přípravu steaků, medailonků nebo tatarského bifteku.
Svíčkovou prodáváme vcelku, velikost balení je cca 2 kg....
Hovězí vysoký roštěnec je velmi oblíbený pro přípravu steaků, je prorostlejší než nízký roštěnec a díky tukovému mramorování je maso výborně šťavnaté.
Velikost balení je cca...