Svalovina je prorostlejší se silnými vlákny, avšak díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny má velmi dobré kulinářské vlastnosti. Je vhodná nejen na dušení a vaření. Já osobně používám maso z krku především na guláš a pečení.
Galerie



Svalovina je prorostlejší se silnými vlákny, avšak díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny má velmi dobré kulinářské vlastnosti. Je vhodná nejen na dušení a vaření. Já osobně používám maso z krku především na guláš a pečení.
Nově u nás můžete platit při nákupu masa přes QR kód
Prodej masa 2023
ZÁŘÍ 21.-22.
mladý býk 20 měsíců-650 kg
ŘÍJEN 26.-27.
mladý býk 20 měsíců-650 kg
LISTOPAD 23.-24.
mladý býk 22 měsíců-680 kg
PROSINEC 14.-15.
mladý býk 22 měsíců-680 kg
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Používáme k tomu služby a nástroje Google Analytics. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference pro jednotlivé typy služeb.