Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků hovězí kližky s morkovou kostí, která dodá masu specifickou chuť. Nejčastější úprava - dušení se zeleninou, bílým vínem a vývarem.
Ossobuco (osobuko) je milánská specialta z plátků hovězí kližky s morkovou kostí, která dodá masu specifickou chuť. Nejčastější úprava - dušení se zeleninou, bílým vínem a vývarem.
Nově u nás můžete platit při nákupu masa přes QR kód
Prodej masa 2024
DUBEN - 18.-19.4.2024
mladý býk 14 měsíců - 550 kg
30.8.-1.9. - MČR všestrannost
13.-15.9. - CCI
mezinárodní závody ve všestrannosti
20.-22.9.
Czech Open 2024
závody pracovních ovčáckých psů
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Používáme k tomu služby a nástroje Google Analytics. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference pro jednotlivé typy služeb.